Sørlandets 6 vakreste plasser!

Sørlandets 6 vakreste plasser!

1. Lista

Det er ingen tvil om hvilken plass som topper vår Sørlandsliste, det er Lista! Her finner du verdens vakreste klitter med kilometer på kilometer med sandstrender. Her har du de vakreste kyststiene og fantastiske sykkelløyper og naturen her ute er helt spesiell. Sanddynene her er så spesielle at de er internasjonalt beskyttet etter RAMSAR-konvesjonen og hit kommer fotografene fra hele verden for å ta bilde av det helt spesielle lyset.

Sørlandets vakreste plass og barnas ferieparadis kan du lese mer om her!

2. Mandal

Om du elsker ekte sørlandsstemning med hvitmalte hus, bryggesleng og yrende uteliv, men også er veldig glad i å tilbringe dagene på hvite sandstrender, da reiser du til Mandal. Mandal er den hvite vakre Sørlandsbyen hvor sandstrendene ligger som perler på en snor.

Har du lyst til å oppleve byen med alle sandstrendene så kan du lese mer her!

3. Lillesand – herlig sørlandsidyll

Lillesand er en av mine favoritter på Sørlandskysten enten vi kommer med båt eller bobil hit. Bobilplass midt i Sentrum og en herlig gjestehavn. Lillesand er en superkoselig by med et yrende havneliv om sommeren.

Les mer om Lillesand i dette blogginlegget!

4. Kragerø – sørlandsperlen i Telemark

Kragerø tilhører egentlig Telemark men blir kalt Sørlandsperlen i Telemark. Mer sørlandsk enn denne byen er kan det neppe bli, så Kragerø skal absolutt med på vår favorittliste. En helt herlig sommerby, med fantastisk stemning hele døgnet.

Les mer om herlige Kragerø her!

5. Lindesnes fyr

Lindesnes fyr er starten på vår serie om fyrbesøk og er et praktfullt fyr på Norges landfaste sydligste punkt. Fyret på Lindesnes må oppleves både på dagtid og på kvelden når lykta er tent.

Les mer om Lindesnes og andre fyr du kan besøke ferien!

6. Flekkefjord – hollenderbyen på Sørlandet

Flekkefjord er siste by på vår Sørlandsreise før vi kommer over til Vestlandet. Hollenderbyen er full av historie, hvitmalte hus og et herlig sted å besøke hele året.

Har du lyst til å ta turen til den hvite byen så kan du lese mer her!

Gjerne del innlegget mitt!

4 Replies to “Sørlandets 6 vakreste plasser!”

    1. Nei, vi er stadig i Evje da min mann er derfra (Aavitsland-slekta), men har ikke fått skrevet blogginnlegg om det ennå. Det kommer etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *