Om bloggen

Om bloggen

Det er meg, Yngvill Dal, som står bak reisebloggen «Med koffert og Kamera» og som gjennom denne bloggen deler våre opplevelser med dere.

Sammen med min mann som er fotograf reiser vi rundt så ofte vi kan, enten i Norge eller i utlandet og når vi ikke reiser så farter vi rundt på ulike dagsturer.

I denne bloggen finner du nok ikke så mange toppturer og spektakulære bilder. I stedet vil vi vise deg alle de fantastiske mulighetene som finnes til å oppleve verden. Ikke bare med bilder, men også med tilstedeværelse, sanser og lukter. Ved å fortelle om våre opplevelser lett blandet med stedets historie så håper vi å inspirere andre også til å gå litt i dybden i jakten på nye eventyr. Vi velger ofte plasser hvor ikke turistene står i kø og reiser helst på årstider når stillheten har senket seg og de fastboende har tid til en prat. Det er ingen som kan lære deg så mye om en plass som de som faktisk bor der. Alle turene er nøye fotografert slik at de også passer for de som bare vil være med visuelt.

Vi planlegger sjeldent våre turer eller når vi drar. Vi bestiller sjeldent hotell på forhånd, uansett om det er Norge eller USA på andre siden av Atlanteren. Vi reiser etter lyster, vær og føre.Noen ganger går turen til utlandet med fly eller vi reiser rundt i vårt eget fantastiske land. Vi drar gjerne på lange road tripper med bil fra hotell til hotell eller vi bruker bobilen vår. Med båten har det blitt mange turer langs svenske- og norskekysten. Vi stortrives på kysten langs kyststiene og vi elsker hytta vår på fjellet. Vi deler også noen temareiser når vi er ute etter en helt spesiell opplevelse som vi gjerne vil dele med dere, som tranedans eller et besøk på stortinget. En av våre store favoritter er USA hvor vi nå har vært i 17 stater. Vi tar mange bilder på turene og alle bildene til Fotograf John Aavitsland er til salgs. Bildene er tatt med Nikon og Hasselblad. Alle bildene kan bestilles på lerret og vi har fast utsalg på Fagernes kjøpesenter. Over 150 000 mennesker har lest bloggen vår! Ta kontakt om du har noe spennende du ønsker vi skal skrive om.

Vår kontaktadresse er [email protected] eller 98240000

https://www.facebook.com/koffertogkamera/
https://www.instagram.com/koffertogkamera/
https://www.facebook.com/groups/636888843451344/
https://www.instagram.com/koffertogkamera/?hl=nb
https://www.facebook.com/JohnAavitsland/