Topp 5 tips til ferie i Trøndelag – Sommerferie 2022

Topp 5 tips til ferie i Trøndelag – Sommerferie 2022

Visste du at du trenger ikke reise lengre enn til Trøndelag før de mest fantastiske plasser ligger som perler på en snor oppover hele kysten. Her er noen av våre favoritter.

1. Røros – vår stolthet på Unescos verdensarvliste

«Jul i Blåfjell» «hjem til jul» og ikke minst «Pippis jul» Vi er sikkert ikke alene om å forbinde Røros med jula. Men Røros må oppleves om sommeren, når solen står høyest på himmelen og byen viser seg i hele sin fargeprakt. Les mer om vår stopp på Røros i dette innlegget.

2. Stokkøya og Linesøya – et sykkeleventyr

Overalt kjenner vi lukten av sauer og kuer blandet med tang og søt lyng. Å sykle rundt på Otterøya og Linesøya er fantastisk! Otterøya med Trøndelags flotteste sandstrand og Linesøya som er helt ubeskrivelig vakker med sin grønne flora og fantastiske skogsveier. Bli med en sykkeltur på øyene her!

3. Agdenes – en unik kystperle

Vi har reist mye rundt i verden og opplevd mange utrolig mange vakre steder, men denne lille plassen på sydsiden helt ytterst i Trondheimsfjorden må være noe av det vakreste vi har sett. Havet, blomsterengene og sola som så vidt dypper seg ned i havet tar nærmest pusten fra deg. Du kan lese mer om Agdenes i dette innlegget.

4. Salsnes – vårt lille badeparadis

Lykken er å finne sitt eget lille sommerparadis som er så fint at man egentlig ikke har lyst til å fortelle det til noen. Bare tilfeldigheter gjorde at vi tok en liten avstikker med bobilen og endte med å bli flere dager i en aldeles nydelig liten havn med navnet Salsnes. Vil du høre mer om vårt lille paradis så kan du trykke her.

5. Otterøya – lengst ut mot havgapet

Etter å ha kjørt lengre enn langt på smale svingete veier med 11 meter lang bobil på trøndelagskysten kom vi omsider frem til en campingplass helt ytterst på Otterøya. Når havet åpenbarte seg foran oss kjente vi at det virkelig var verdt den strabasiøse ferden. Les mer om den helt spesielle plassen her.

Har du lyst til å lese mer om vår reise i Trøndelag og på Trøndelagskysten så kan du trykke på en av linkene under:

Røros – vår stolthet på Unescos Verdensarvliste

Salsnes – et lite ferieparadis på Trøndelagskysten

Ut mot havgapet på vakre Otterøya – Trøndelagskysten

Stokkøya og Linesøya – Trøndelagskysten

Agdenes – en kystperle på Trøndelagskysten

Salsnes et lite ferieparadis på Trøndelagskysten

Gjerne del innlegget mitt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *