Ut mot havgapet på vakre Otterøya – Trøndelagskysten

Ut mot havgapet på vakre Otterøya – Trøndelagskysten

Etter å ha kjørt lengre enn langt på smale svingete veier på trøndelagskysten kom vi omsider frem til Aglen camping ytterst på Otterøya. Havet åpenbarte seg foran oss!

Vi fant en fin plass midt på plenen bare et steinkast fra stranda. Så da var det bare å stupe rett i havet. Kom raskt opp igjen, 14 grader var litt i kaldeste laget.

Her er alt lagt til rette for fiske, med sløyebenk og kum. Storhavet her er et eneste stort matskap fylt med torsk, sei, uer og hyse, laks, ørret, kveite, makrell, sild og masse mer. Det ble sei på oss idag.

Vil du fiske fra båt så får du leid det her, men går veldig bra å fiske fra land også. Prisen på båtutleie er 1000 kroner i døgnet

Otterøya er full av flotte turområder og flere av stiene ligger her ute. Vi følger den gamle skogsveien et lite stykke utover.

På veien passerer vi både nøkken, bukkene Bruce og flere andre kjente fra fra eventyrene på campingens egen eventyrpark.

En båt som noen har gitt opp å trutne ligger på land og tørker inn. Skulle gjerne tatt den med meg hjem. Ville vært lekker med blomster i.

Vi følger en smal sti rett opp i fjellene. Den kan være litt kronglete å se, men er ingen bratte heng her, så ikke noe problem

Vi følger stien over noen åskammer i veldig variert terreng. Det er frodig og vakre blomster overralt.

Det er ikke lange turen opp til toppen og dette er belønningen. Fantastisk utsikt fra Våghatten!

Det er mye havørn i dette området

ED is not an inevitable consequence of aging. Modifying How to get viagra to 70 years of age (4) ..

. De jakter på fisken i havet og er et praktfullt syn, svære som de er. Vi så flere de dagene vi var her.

Elsker disse gamle sjøbodene. Fantastisk og tenke på hvilke historier de bærer på fra den tiden folk rodde i ukesvis i kulde og regn for å få fangst nok til mat og fiskeoppkjøperne.

Otterøya har Nordens nordligste hjortestamme så speid etter den når du kjører veien hit. De beiter ofte på jordene. Det er også muligheter for å se elg og rådyr.

Vi fikk flott plass utenom sesongen, men ta en telefon først, er veldig langt å kjøre bomtur.

Hele Trøndelagskysten er fantastisk frodig i Juni og disse er jo fantastisk vakre i solnedgangen.

Dag blir til kveld og vi føler oss ekstra heldige som får oppleve dette kystområdet i så praktfullt vær.

Kvelden blir til natt og myggen feirer at det er helt vindstille. På tide for oss å trekke inn .

Aglen Camping ligger ytterst på Otterøya, 40km fra Namsos. Otterøya er bundet til fastland med bro. På campingen er det kiosk, trollpark/lekepark og båtutleie. Her er det flotte muligheter for fiske og friluftsliv. Hjemmesiden deres Finner du her!

Gjerne del innlegget mitt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *