Magisk nyttårsfeiring i Drøbak

Magisk nyttårsfeiring i Drøbak

De siste årene har vi hvert år tilbrakt nyttårsaften i vakre Drøbak med venner eller familie. Å oppleve nyttårsaften i Drøbak er en helt spesiell opplevelse som alle burde få muligheten til en gang i livet. Om du ikke kjenner noen i den lille byen så finnes det en flott historisk hotell der du kan tilbringe helgen på.

Fantastisk utsikt fra terrasse

Etter en utrolig hyggelig kveld med de beste venner og et fantastisk måltid er det godt med litt frisk luft på terrassen. Fra toppen av Drøbak har vi en spektakulær utsikt utover Oslofjorden. Oscarsborg skimtes så vidt der ute i tåkehavet.

Magisk med snø nyttårsaften i Drøbak

Når klokken nærmer seg midnatt i Drøbak, så tyter folk ut fra alle hus. Alle husjer avgårde i tynne nylonstrømper, lange støvletter og glatte lakksko, takknemlige for at kulden har latt vente på seg. Snøen har akkurat lavet ned og folk må lage sine egne spor i snøen på sin vei ned til havna.

Havnegata i Drøbak er dekket med snø

Stemningen langs havnegata er helt magisk. Snødekte lysende trær og vakre julepyntede gater.

I havna ligger båtene fulle av snø i den fortsatt isfrie havna. Det er her det skal foregå, nyttårsfeiringens spektakulære rakettoppskyting. Det er innbyggerne selv som samler inn penger til denne flotte forestillingen.

Felles rakettoppskyting i båthavna i Drøbak

Her samles de alle Drøbakingene. Store og små, gamle og unge. Alle er like forventningsfulle til det som skal skje når klokken slår tolv.

Båtene i havna Drøbak er dekket med snø

Selv har vi fått panoramautsikt fra denne flotte båten som lurer på om ikke vi først skal skuffe litt snø av den. Men ikke i kveld, i kveld skal vi bare nyte kvelden og ikke minst champagnen som står til kjøling på dekk og venter på oss.

Fiskebåtene i Drøbak

Selv fiskebåtene har fått fri i kveld.

Båhavna i Drøbak er dekket av snø.

Vi synes vi har fått den fineste utsikten i hele Drøbak. Med iskald champagne og dekkstoler har vi inntatt plassene for årets rakettoppskyting.

Det braker løs med felles rakettoppskyting i havna i Drøbak

Så braker det løs med årets vakreste eventyr, rakettoppskyting i båthavna i Drøbak. Dette må bare oppleves en gang i livet! Det er fantastisk!

Klokken slår tolv og vi kan endelig skåle oss inn i et nytt år! Godt nytt år alle sammen!

Gjerne del innlegget mitt!

2 Replies to “Magisk nyttårsfeiring i Drøbak”

  1. Godt nytt år, Ingvild.
    Gode foto som vanlig! Vi drar ikke ned i Drøbak, men unner andre den morroa.
    Hilsen Bjørg

    1. Godt nyttår til deg også Bjørg og tusen takk for så hyggelige ord. Det ble en rolig nyttårsfeiring i Drøbak i år med utsikt fra terrassen. Men å få feire første nyttår med første barnebarn var så stort at det holdt lenge for oss i år <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *